Hopp til innhold Hopp til hoved meny Hopp til SøkBreadcrumbs:

SAP

Helt siden Acandos oppstart har kjernen i våre tjenester vært å bistå bedrifter med å maksimere vekst og lønnsomhet ved hjelp av vår virksomhetskompetanse kombinert med SAPs produkter.

Eksempler på utfordringer vi bistå med er:

  • Lage effektive prosesser og systemer
  • Sikre effektiv drift
  • Vekst
  • Forbedre kundelojalitet
  • Sørge for at beslutninger og forvaltning er basert på oppdatert og kvalitative data

Våre tjenester består av både eksperter i bestemte roller, samt levering av forhåndsdefinerte prosjekter og resultater.

FØLG VÅR SAP BLOGG HER!

Acando har bred og solid kompetanse - En viktig suksessfaktor

For å skape maksimalt utbytte av SAP kreves dyp kompetanse innen drift og prosesser, samt teknologi og metodikk. Det grunnleggende forretningskonseptet i Acando er å kombinere våre dyktige ERP og IT-konsulenter. Gjennom en rekke prosjekter har vi bevist at denne kombinasjonen er vellykket for å oppnå konkrete forretningsverdier.
Fra et prosessperspektiv har vi kompetanse innen alle sentrale forretningsprosesser som CRM, Supply Chain, ALM og finans. Innenfor rammen av SAP-løsninger kan vi tilby kompetanse på alle fagområder som er relevante for en vellykket SAP-program.

Acando industrialisert tilnærming - En viktig suksessfaktor

Vi leverer tjenester til selskaper som har behov for utrulling av løsninger i en kompleks selskapsstruktur. For å muliggjøre gjenbruk av den kompetansen vi har bygget opp, har vi pakket standardiserte løsningstilbud. Vår industrialiserte tilnærming øker kvalitet, reduserer ledetid fra idé til implementeringa av løsning, og minimerer investeringene.

Lokal nærhet - En viktig suksessfaktor

Acando består av mer enn 200 SAP-konsulenter. Disse finnes i Sverige (100), Tyskland (80) og Finland (25). I Norge leveres tjenestene via vårt kontor i Oslo. Å skape en lokal nærhet til kundene er viktig. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping og Ludvika. I tillegg til Norge og Sverige, har vi kontor i Finland, Tyskland og England.

Partnerskap med SAP - En viktig suksessfaktor

Acando har tett partnerskap med SAP samtidig som vår kompetanse er godt dokumentert. Vi kan hjelpe våre kunder i alle faser av systemets livssyklus; fra innkjøp til vedlikehold av importerte systemer.

Vi har et stort antall referanser fra avsluttede leveranser av små og mellomstore bedrifter, til globale selskaper i ulike bransjer.

Her kan du se noen referansesitat:

"Acando har vist seg å være lydhør, fleksibel og har god global dekning. Dette, sammen med sin profesjonalitet og en størrelse hvor Perstorp blir en synlig kunde, falt valget på Acando som SAP implementeringen. "
Susanna Frennemo, CIO, Perstorp AB

"Acando ble valgt for innføring av SAP og integrere ERP-systemet med nytt produksjonssystem. Vi valgte Acando hovedsakelig på grunn av konsulentenes omfattende erfaring innen SAP og forretningsmessige endringer. I tillegg har Acando lokal tilstedeværelse i Västerås. Det var viktig for oss da vi kan trenge rask hjelp på stedet. "
Maria Kolli, manager, Westinghouse Sverige

"Acando tilbyr en god kombinasjon av dyp forretningsforståelse og SAP kompetanse. Det faktum at de kan forvalte våre programmer gjør dem til en meget sterk aktør i SAP markedet. "
Peter Karsberg, CFO, Plastal Industri

"Samarbeidet gir oss tilgang til omfattende kompetanse og ressursstøtte. I samarbeid planlegger vi fremtidige prosjekter, kunnskap og ressurser. "
Christer Sjöberg, CIO i Duni

"Vi valgte Acando av flere grunner. Fremfor alt var det Acandos høye SAP kompetanse, fleksibilitet og reaksjonsevne som veide tungt. Vi ville ha en partner som er stor og stabil slik at vi kunne bygge et langsiktig forhold. Men samtidig ønsket vi en partner som var liten nok slik at vi kunne ha et nært og dynamisk samarbeid. Acando har vist seg å ta stort ansvar, de er proaktive og har stor drivkraft. "
Per Högberg, IT-sjef, FLIR Systems

"Vi deler en meget kompetent enhet med andre SAP-kunder som har en lignende situasjon som oss."
Harald Magnusson, leder av interne systemer, Norstedts Juridik