Hopp til innhold Hopp til hoved meny Hopp til SøkBreadcrumbs:

Microsoft Dynamics AX

Acando har noen av de mest erfarne konsulenter innen Microsoft Dynamics AX. Vi samarbeider med over 90 ulike kunder, og kan levere alt fra forstudier, implementeringsprosjekter, oppgraderingsprosjekter og systemadministrasjon, til individuelle eksperter som kan støtte deg rundt Dynamics AX.

Microsoft Dynamics AX er en fleksibel ERP løsning for mellomstore og store bedrifter. Dynamics AX gjør det mulig å effektivisere virksomhetsprosesser, samtidig som selskapet kan fortsette å utvikle seg. Acando er partneren som best kan hjelpe deg med å implementere Dynamics AX 2012 som en støtte for din virksomhet.

Kraftfullt

ERP-systemet er kraftig og passer til mange forskjellige bransjer. Acando har spesialiserte løsninger for detaljhandel, distribusjon, produksjon, prosess, og serviceselskaper.
 
For AX 2012 versjonen har Dynamics AX gjort store fremskritt i sin omfattende kjernefunksjonalitet for finansielle operasjoner, Supply Chain Management og HR-funksjoner. Microsoft Dynamics AX 2012 er tilpasset dine unike forretningsbehov, arbeidsprosesser og de ansattes individuelle oppgaver. Med riktig ERP-systemet kan din virksomhet og dine ansatte bli mer effektive og du kan koble ansatte, kunder og leverandører tettere sammen.

Smidig

Med Microsoft Dynamics AX 2012 kan din bedrift være fleksibel og møte fremtidige behov. Forretningssystem består av et sett med enhetlige modeller som fungerer som et bibliotek av forretningsprosesser som gjenspeiler reelle situasjoner. Dermed kan du enkelt endre dine prosesser for å møte endrede forretningsbehov. Dynamics AX 2012 har innebygd støtte for arbeidsflyt som gjør det enkelt å modellere prosessene i systemet.

Brukervennlig

Microsoft Dynamics AX 2012 er enkel å bruke. Grensesnittet fungerer som Microsofts kjente produkter, noe som innebærer at de ansatte kan jobbe i et kjent miljø og får mulighet til å være mer produktive. Dynamics AX 2012 kan brukes via standard Windows-klienten, via web-grensesnitt, ulike mobile «app’er», eller fra Microsoft Office.

Globalt

Dynamics AX 2012 er et globalt system med innebygd lokal funksjonalitet i 40 land. Systemet kan kjøres på 40 språk. Plattformen er fullt integrert med Microsofts andre produkter og forvalter valutaer og tidssoner. Ytelsestester viser at systemet kan utformes for opptil 7000 brukere samtidig.

Les vår Dynamics AX blogg her!