Hopp til innhold Hopp til hoved meny Hopp til SøkBreadcrumbs:

Jobb i Acando

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og medarbeidertilfredshet er et suksesskriterium for å oppnå kundetilfredshet. Vi fokuserer derfor på å være en arbeidsplass som tar vare på og utvikler våre medarbeidere slik at de selv ønsker å yte tjenester med høy kvalitet til våre kunder.

I bildekarusellen over ser du noen av bildene vi har postet på bilde- og videodelings appen, Gobi, de siste dagene. Følg oss gjerne på "Acando Life". 

Godt arbeidsmiljø

Vi tilbyr et meget godt fagmiljø der alle er opptatt av å dele og hjelpe hverandre til å lykkes. Vi har et godt sosialt miljø og legger vekt på å skape balanse mellom jobb og fritid.

Acando jobber med spennende prosjekter hos krevende kunder. Vi er ofte engasjert i utfordrende og virksomhetskritiske leveranser med høy synlighet hos kundene. Du vil jobbe med mange ulike spennende kunder, prosjekter og problemstillinger. Våre kunder etterspør konsulenter med spisskompetanse som kan bistå dem med å realisere nye løsninger basert på dagens og morgendagens teknologi.

En jobb i Acando innebærer en hverdag med et sterkt fagmiljø.

Som konsulent i Acando vil du:

  • Jobbe sammen med flinke og meget erfarne fagfolk
  • Få faglige utfordringer og store utviklingsmuligheter
  • Møte et uformelt, trivelig og godt arbeidsmiljø
  • Ha en fleksibel arbeidstid

Sosiale aktiviteter

Å finne balansen mellom jobb og fritid kan være en utfordring. I Acando er det mulig å bryne seg på faglige utfordringer og strekke seg så langt man klarer – og fortsatt ha tid og overskudd til familie, venner og fritidsaktiviteter. De fleste av oss finner også tid til å delta på våre sosiale og sosialfaglige aktiviteter. Å holde foredrag sammen, utøve idrett og konkurrere mot hverandre, dele nye opplevelser – dette styrker oss som selskap og mennesker. Og om ikke alle er like sporty som de mest ivrige utøverne hos oss, så er vi litt livsnytere hele gjengen.

I Acando har vi et godt sosialt miljø. Dette er vi veldig stolte av og det er ingen selvfølge da de fleste konsulentene befinner seg ute hos kunder i oppdrag. Gjennom året er det mange aktiviteter som skjer med fagkvelder og konferanser, julebord og sommerfest, hackweekend og skiweekend, brettspillkvelder, ølbrygging og mye mer. 

Bedriftsidrettslaget BUSS

I Acando har vi et etablert bedriftsidrettslag med fokus på såvel sosiale aktiviteter som konkurranse. Vi har mange ulike aktiviteter som favner det meste. Og vi har selvfølgelig et navn som inkluderer de fleste av oss. BUSS - Bedrift Uten Så mange Supertrente. Men, veldig ivrige!

Trener sammen

I Acando har vi alltid mange idrettstilbud. Noen er faste, og andre er i form av tur eller arrangement. Innebandy har vi hele året rundt, og våren er alltid gøy med golf. Spinningtime styrker oss gjennom vinteren, mens andre aktiviteter popper opp spontant etter jobb. Her kan blant annet nevnes skikurs, løpekurs, seiling, sykling, yoga og bootcamp. Vi liker oss på tur og hvert år er vi på fjellet, både om sommeren og vinteren. Vi stiller med eget lag på Grenserittet, Enern på Oppdal og Holmenkollstafetten, og tilgang på treningsrom finnes på kontoret. Det er morsomt å trene sammen med kollegaer og enda bedre blir det når vi trener mot samme mål.

Jobb i Acando